//Ohh Najihah Riza
Jelajah Banting ♥

Sunday, 6 March 2011 @ 16:42 | 0 Comment

Pukul 8.45 pg bertolak g rumah atul .
Arggh ! Ngantuk nye . =.=*
Sampai je rumah atul , abuya die yg sambut .
" Atul kat bilik air . Tunggu jap erk . "
Okay .
Aku tunggu sambil belek belek hp .
Pade hal tak text sape sape pn .
Haha :P
Then , tunggu die bersiap .
Atul brsiap dlm keadaan kelam kabut .
Sbb abuya die nk g bank .
Huhu .
Kat bank , kiteorg jumpe mama atul .
She so cute .
Atul ! Mama kamu sangat comel :)
Hee :D

Then , abuya hantar kiteorang kat MCD .
Smpai je MCD , atul sudah lapar .
Then die beli laa pancake .


Pancake yg terakhir . Haha :P


Atul khusyuk brdiscuss dgn my twin . Hee .


Minaa bawak breakfast utk kiteorg . Mi goreng . Sedap kott :)


Sdg menyiap kan presentation utk PQS yg brtajuk ADAB BERFIKIR . Cehh !


Ni maman , abg minaa . Die ni kerje kat dpn MCD :) Maman , soryy la . Aku tak pulang kan lg cd yg aku pinjam . Entah kat mane entah aku letak . Haha :P Maaf dehh .


Sebelum memule kan ekspedisi menjelajah banting , mari laa kite capture dulu :)

Selepas berpenat lelah bt kerje PQS kat MCD , kami menjelajah banting .
Mule mule carik lapik hadiah .
Then g beli langsir untuk kelas kami 4 FAIRUZ .
Terbaek laa .


Tak cukup duit nak beli :'(


Atul pantang nmpak camera :P


Okay .
Penat berjalan , perut pn dah lapar .
So kami brgerak ke PIZZA HUT utk mencekik .
Hee :)
Sedap .
Kat PIZZA HUT kami jumpe abg hensem + cute
Auww !  ♥ ♥
Adoyy , menggatal plak erk .
Pape pn , abg tu memang comel .
Lalalala :P


Mencekik . Itu la kegemaran kami :D


Si pelahap . Oppss . Jgn marah , atul sayangg . Hee :)


Sudah kenyang , mase utk pulang ke rumah .
Home sweet home :D


Posing dulu :)


STOP ! NO ENTRY . Ada paham ? Hehe :)


Pade mule nye brcadang nak naek bas . Tp ramai gile org . Huu . =.='


Akhir nye , kami pulang dgn menaeki teksi . Yeah :)


Smpai je JALAN REDAN , KANCHONG DARAT , kiteorg berhenti .
Aku ikut laa atul balik rumah die dulu .
Sbb ayah aku balek lambat .
So die tak boleh nak ambik aku kat banting .
Sampai je rumah atul , aku terus solat asar .
Hee :)
Then , online sekejap sementare tunggu ayah datang ambik .
Atul + epa + naya .
Menari nari lagu korea . 
Wah , aku suke tarian korang .
Terbaek dari ladang :D
Smart gitu .
Korang memang HANTU KOREA laa :)
Semue step korang hafal .
Aigoo .
Dan akhir sekali , ayah aku dtg ambik dgn menaiki kerete perdana nye .
Hehe :)


 ♥  THE END  ♥


Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza