//Ohh Najihah Riza
mother's day ♥

Friday, 6 May 2011 @ 17:00 | 0 Comment

ahad ni mother's day laa .
aku tak tau nak beli present ape ni .
adoyy .
kak nono , cepat laa balek .
nanti boleh laa kite shopping same same .
alang alang tu , kite g tgk wayang sekali .
*mengambil kesempatan . haha .

haa !
sempena hari ibu ni , aku nak story sikit pasal ibu aku yg tersayangg .

NAMA : RUZANAH BT JARKASI
TARIKH LAHIR : 8 NOVEMBER 1970
PEKERJAAN : GURU
STATUS : BERKAHWIN
GAJI : ade laa . sibuk je nak tau . haha .

semua org cakap ibu aku awet muda .
haha .
memang pun .
lagi lawa dari aku kot .
*cehh , perasan lawa pulak aku ni . haha .

kalau korang tgk pic ibu aku .
confirm korang tak percaye yg umur ibu aku dah 41 tahun .
haha .
nampak sangat awet muda kan ?
 cewahh .

nahh , aku bagi korang tgk pic ibu aku yg lawa ni .


lawa kan ibu aku ?
tgk laa anak die kan ? haha .
haa , budak yg dengan ibu aku tu bukan aku erk .
tu cousin aku .
harap maklum .
ahaha :P

IBU !
selamat hari ibu , ibu .
akak doa kan semoge ibu panjang umur dan dimurah kan rezeki .
thanks sebab mengandung , melahirkan dan menjage akak sampai akak dah besar gedabak ni .
haha .
thanks jugak sbb sabar melayan kerenah anak dara mu ini .
akak nak mintak maaf if pernah buat ibu saket hati .
ampun kan dosa akak .
akak sayangg ibu sangat sangat .
tanpa ibu tak wujud laa akak kat dunia ni .
kasih sayang ibu tiada penghujung nya .

ehem ehemm .
nak nyanyi sikit ni .

ibu , ibu .
engakau laa ratu hatiku .
bila ku berduka .
engakau hiburkan selalu .

dah dah .
nanti kang hujan pulak .
ahaha .

I LOVE YOU SO MUCH , IBU :)








Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza