//Ohh Najihah Riza
berubah ?

Tuesday, 14 June 2011 @ 20:11 | 0 Comment

okay !
after aku g kem mokhdar for a week .
aku berazam nak berubah .
aku nak berjaya , weyy .
aku nak jadi anak yg berguna for my parents .
aku taknak gagal dalam hidup aku .
akan akan berusaha bersungguh sungguh utk berjaya .
thanks for my bff sbb korg always support aku .
pehh , cakap pasal result ppt .
memang terbaek laa , weyy .
rase nak bako je paper exam tu .
hayya .
upset gile .




ibu ayahh , sorrry tau .
result teruk gile .
tapi don't worry .
akak akan bt terbaek for pat .
ibu ayah dah banyak habis kan duit utk akak .
thanks sgt sgt
you all laa parents yg terbaek , woo .
 sayang ibu ayahh sgt sgt .


10 A+ .
ia akn menjadi milik aku .
wait and see , weyy .
ecehh .
go jihaa go jihaa !
you can do it !
chaiyok !
hehe :DD

p/s : for my bff mina , mira , ainun , atul , zati , atin and khai . thanks korg . thanks sgt sgt sbb always suppport aku tak kire mase . ohoi , sayang gile kat korang :) haa , for pakcik adi and atok deli  . thanks gak sbb korg always bg nasihat and membebel kat adik . bebelan anda amat berguna . haha . sayangg korang laa :DD





Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza