//Ohh Najihah Riza
perubahan :D

Sunday, 19 June 2011 @ 01:12 | 0 Comment

sejak akhir akhir ni aku rase aku dah makin gemuk , woo .
hayya .
ni laa akibat nya melantak makanan tanpa henti .
ahaha :D

ehh , fatin . kau dah chubby laa skrg . dulu kecik je .
err =.='
tu laa ayat yg paling famous bile aku terjumpa member lame .
okay .
aku terima dgn hati yg terbuka .

haa , mehh tengok perubahan aku dari masa ke semasa .


pic ni time aku cukur jambul . lebat kan rambut aku ? haha .


bulat nya mata aku . haha . aku tahu , korg mesti nak cakap aku comel kan ? haha . *perasan gile doe aku . hee :)


ni pic time aku darjah 3 . pehh , bapak kelakar muka aku . mata aku tibe tibe jadi sepet . =.='


kiteorg kembar ? ramai yg cakap kiteorg kembar . pade hal mak bapak laen laen . muka pun tak laa same . hayya , pelik pelik . pic ni time aku form 1 kot . sorry laa , muka agak skema sikit . maklum laa , budak form 1 laa kate kan . haha .


okay , aku jealous dgn muka aku time ni . takde jerawat , woo . bersih suci lagi murni . 


haa , budak beruniform sch . haha . time ni aku baru habis pmr kot . *rase nye laa .


haa , ni laa muka aku sekarang . aku tahu aku tak lawa macam korg . tapi aku tetap bersyukur dgn apa yg Allah kurnia kan kat aku :DD

perubahan perubahan ni laa yg buat aku jadi lagi matang .
thanks ibu ayah sbb jaga akak , didik akak . 
sayang you all .

haa , sebelum aku terlupa .
happy father's day for my dad .
ayah laa hero akak .
thanks sbb always bagi ape yg akak nak .
thanks sgt sgt .
i love you so much , ayah :D
akak doa kan semoga ayah panjang umur and dapat jadi wali akak time akak nikah nanti yee .
ecehh .
*gatal gile aku , doe . spm pun tak habis lagi . haha .


ni laa pakcik mohd riza yg hensem lagi kacak .
hee :)


Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza