//Ohh Najihah Riza
kawan ohh kawan :)

Sunday, 24 July 2011 @ 13:05 | 0 Comment

good friends like a star
you don't always see them , but you know they're always there !


sorry , weyy . rasa bersalah pulak aku bila kau cakap macam tu . pasal kes semalam tu , kelakar gilaa kot . bak kata kau , perpisahan kita tak pernah dibuat orang . haha . tapi aku tengok member kita macam mengalu alukan pulak aku dgn kau . tapi sorry laa . aku lansung takde perasaan kat kau . perasaan aku kat kau hanyalah sayang sebagai kawan , tak lebih pun . dulu kau pernah jugak nak masuk jarum , tapi aku tak pernah izinkan kan ? huu =.= takpa laa . better kau carik laa perempuan lain . 


tadi kau ada tanya aku , ingat lagi tak kenangan kita time sekolah rendah . haish , bila aku ingat balik  kenangan kita time sekolah rendah dulu , memang kelakar gilaa weyy . bagi bagi surat laa bagai . haha :D nasib baiklah time tu tak kantoi dengan ustaz . hee . kalau masa tu aku betul betul dah ada perasaan macam sekarang , memang aku tak kan lepaskan kau . haish , sayu hati aku bila dengar kau cakap macam tu . adoyy . kenapalah kau baru luahkan sekarang , pakcik oi ? 


buat masa sekarang , aku memang tak boleh nak accept sape sape pun dalam hidup aku even kau , weyy . sorry sangat sangat . belajar rajin rajin tau . aku rasa if kau tak pindah sch pun takpe . kau stay je kat sch tu , tapi kau kena berubah laa . tak boleh laa asyik nak tido je . ubah perangai tu . kau tu budak pandai . aku teringin sangat nak jad macam kau . study tak . tapi result bukan main gempak lagi . huu . hope kau berjaya dalam hidup . pape pun , kita still kawan . kau laa kawan aku dunia dan akhirat . i love you , friend :')










Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza