//Ohh Najihah Riza
wishlist aku ?

Friday, 1 July 2011 @ 19:19 | 0 Comment

haish , cakap pasal wishlist ni memang banyak laa wishlist aku . 
nak senaraikan semua memang tak cukup laa kan .
haha :D

okay okay .
mehh tengok serba sedikit wishlist aku .

no. 1 handphone baru


blackberry torch .
haihh , macam takde harapan je aku nak dapat bendealah ni .
tapi takpe .


if dapat ni pun , aku dah bersyukur .
hee ;)

no. 2 nikon d100


haa , aku mintak dslr ni dari awal tahun kot .
tp sampai skrg aku tak dapat lagi .
takpe takpe .
ibu cakap tahun depat aku dapat .
haihh .
penantian satu seksaan , weyy .

no.3 tanah suci mekah


haihh .
aku teringin sangat nak menjejakkan kaki kat tanah suci .
teringin sangat nak tengok kaabah depan mata .
tak dapat buat haji , umrah pun jadi laa .
hope sangat , before aku pejamkan mata utk selama selamanya aku dapat jejakkan kaki kat tanah suci dengan family aku :')

no. 4 10A+ for spm


haiyoo .
10 A+ , woo .
sape tak nak kan .
semua org nak , weyy .
next year , aku spm .
wish me luck .
tak mustahil aku boleh dapat 10A+ .
usaha itu amat penting ;)

no. 5 university


masuk u , weyy .
lepas spm je , aku nak masuk u .
aku tak kisah laa u mane .
yg penting u .
haha :D

no. 6 graphic designer


graphic designer .
itu laa cita cita aku :)

no. 7 shopping sakan


shopping , shopping and shopping .
wuhoo .
seronok kot if dapat shopping semua barang yg kita nak .
haihh .
indah nya laa dunia kalau boleh buat macam tu .

no. 8 anak yg solehah


dalam banyak banyak wishlist aku ni , jadi anak yg solehah laa impian aku .
aku dah taknak buat dosa dgn parents aku .
ya Allah ya tuhanku , bersihkan laa hati aku ini dari segala dosa . ampun laa dosa dosa yg telah aku lakukan , ya Allah . ampunkan laa dosa kedua ibubapaku dan lindungilah mereka dari azab neraka . jadikan laa aku seorg anak yg solehah dan berbakti kepada kedua ibubapa ku , ya Allah . hanya pada-MU aku memohon . 

no. 8 swift


ohh , swift .
kenapa laa kau begitu menawan .
haihh .
hope aku dapat jadi tuan kau satu hari nanti .

no. 9 lesen kereta


lepas habis spm je , aku nak ambik lesen kereta .
then , boleh laa aku drive swift .
hee :)

no. 10 rumah sendiri

  
rumah ohh rumah .
semua org nak rumah besar kan ?
aku tak kisah laa rumah aku tu brp tingkat .
yg penting selesa and tidak berlebih lebih .

no. 11 bilik bacaan 


wahh !
bilik bacaan yg dipenuhi dgn pelbagai buku .
haa , ni laa angan angan aku dari kecik .
nak sangat kat rumah aku nanti ada bilik macam ni .
boleh laa aku release kan tension dgn baca buku .
best nye laa :D

no. 12 pakai purdah




aku suka gile tengok org perempuan pakai purdah .
cantikkan dieorg ?
haihh , sejuk je mata memandang .
teringin nya laa nak pakai macam ni .
pakai jubah , pakai purdah .
bila laa aku nak jadi macam ni ?
huu =.=

haa , dah tengok wishlist aku ?
ape macam ?
ahaha :D



Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza