//Ohh Najihah Riza
ape salah aku ?

Thursday, 22 September 2011 @ 22:14 | 0 Comment

ape salah aku ?
aku ke bersalah ?
salah kah aku ?
#persoalan persoalan 

beb , ape salah aku ?
tiba tiba je kau marah aku .
aku text kau tak reply .
aku call kau tak angkat .
aku IM pun kau tak reply .
ape kes ?

kau cakap kau nak jadi bestfriend aku .
kau nak dengar prob aku .
kau nak share prob sama sama dgn aku .
skrg ape jadi ?

sbb tu laa aku tak suka kau ada feeling lebih kat aku .
aku taknak hilang kawan pasal feeling kau tu .
kau tak kesian kat aku kee ?
aku terpinga pinga fikir ape salah aku kat kau .

kau jealous tengok aku dgn dia ?
aku ke yg salah ?
aku takde niat pun nak buat kau jealous .
aku faham perasaan kau .
tp kau kan dah ada gf .
try laa sayang gf kau tuu seada nya .

aku tak pernah paksa kau sayang aku .
aku tak pernah halang kau sayang aku .
tp beringat sikit .
kau tu dah ada gf .

kau nak marah aku boleh .
tp cuba laa bgtahu aku apa salah aku sebenar nya .

now , 
aku dah takde kawan nak share prob aku .
aku dah takde kawan nak bergayut dgn aku.
aku dah takde kawan nak text dgn aku .
aku dah takde kawan nak lepak lepak dgn aku .

kau memang kejam kan ?
argghhhh .
nak nangis laa mcm ni :'(







Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza