//Ohh Najihah Riza
fall in love ♥

Tuesday, 6 September 2011 @ 20:36 | 0 Comment


you ohh you .
i think i dah fall in love with you laa .

tapi ,
you fall in love with me jugaa kee ?
i tengok macam tak jee .
you bukan nya serius dgn i pun kan ?
huuu =.=

i tak tahu kenapa i tibe tibe terfall in love dekat you pulaa .
mybe sebab kita sekepala kot .
and maybe jugaa sebab you always make me happy bila i ada problem .

you ,
i happy sangat bilaa you panggil i sayang , biyy .
i happy sangat bilaa you text i .
i happy sangat bilaa you call i .
i happy sangat bilaa i terserempak you .
i happy sangat bilaa dapat dengar suara you .
i happy sangat bilaa dapat bertentangan mata dengan you .
#alamak ai , angau ke ape aku ni ? haha .

tapi , 
you bukan nya sayang i kan ?
you pernah cakap yang you sayang i as a friends .
i jee yang over over .
kan kan ?
errr =.=

i know you still sayang that girl .
i jealous sangat bilaa nampak you dengan diaa .
sakit hati , wooo .
kecewa gilaaa :(

takpe laaaa .
i think better i buang perasaan i kat you ni sejauh yang boleh .
hummm :')
kbai , you .
love you so much .
muahh  ♥





Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza