//Ohh Najihah Riza
budak mokhdar :')

Monday, 10 October 2011 @ 21:42 | 0 Comment


ohoii , budak mokhdar .
rindu gilaaa kot kat korang .
bilaaa nak jumpa lagi , haa ?
korang buat gath pun kat KL .
macam aku boleh datang jee kan .
haiyooo =='





ni time malam akhir kiteorang .
pehhh , happy plus seronok plus sedih gilaa time tuu .
kita lepak sampai pukul 1 pagi kan .
snap snap pic .
nyanyi sama sama .
haihh , rindu gilaa saat saat tu .



haaaa , ni laa cikgu cikgu aka abg abg dan akak akak fesi yang ajar kiteorg time mokhdar .
korang memang terbaik laaa .
rindu nak dengar korang ajar sorak sorak lagi .
heeeee :)


abg izham .
dia laa yg banyak ajar kiteorg pasal kaedah mokhdar ni .
and dia jugak laa yg banyak nasihat kan kiteorg macam mana nak jadi orang yg berjaya .
thanks , abang izham .


haaaaa , ni group aku .
pehhh , rindu gilaaa kat korang .
aku ingat lagi kita buat dikir barat sama sama kan .
heee :)
walaupun tak sebest mana .
tapi aku tetap enjoy dgn dikir barat kita tu .


aimi afiqah .
bestfriend aku time kat mokhdar .
di mana ada aku di situ laa ada dia .
wahhh , i miss you aimii :')


shahril plus acap plus susu .
haaaa , ni laaa budak budak yg suka membuli aku time mokhdar .
hahaha .
#aku memang saje rotate kan pic ni . heeee .

btw , aku rindu gilaa kat korang .
rindu nak study sama sama .
rindu nak lepak sama sama .
rindu nak nyanyi sama sama .
rindu nak jerit sama sama .
semua nyaaa laaa aku rindu .
MISS YOU SO MUCH , GUYS :'D


mokhdar mokhdar mokhdar .
memang terbaikkkk :)
#jangan confused . kami orang yg sama . hahaha .



Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza