//Ohh Najihah Riza
Byeeee 2012

Monday, 31 December 2012 @ 14:34 | 0 Comment

Assalamualaikum.
Hai hai hai, everyone.
Korang sihat ? Lama gila ahh tak update blog ni.
Lebih kurang 5 bulan lamanyaa aku menyepi.
Cehh menyepi laa sangat.

Hari ni 31 Dec kan ? Last day utk this year.
Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun baru.
Hope new year ni lebih baik daripada tahun tahun yg lalu.
Azam aku tahun 2013 ?
Eleyyy azam tahun lepas pun tak tercapai lagi. 
Ada hati nak berazam baru. Prrrrr

Tadikan on twitter jee ternampak trend ni #BestMemories2012
Banyak wooo best memories this year wink wink ^^
Tahun terakhir bersekolah laa katakan.
So kena laa kumpul banyak best memories. If sikit jee tak syok laaa kan haha

With makcik pakcik radioactive club and terselit cikgu abu. Time ni aiman sorang je yg takdooo -.-

With senior senior yg awesome lagi cool. Holiday dgn dieorg kat melaka sangat bestttttt :D

With SPM candidates 2012. Dah 5 tahun kita bersama berganding bahu. Cececehh will miss you guys.

Mereka ni laaa penyeri tahun 2012 aku.
Penuh dengan gelak ketawa, kegembiraan and keseronokkan.
Best memories ever.
Love them, miss them :)
SELAMAT TINGGAL ZAMAN PERSEKOLAHAN.

Wish in 2013 : Everything will be better than last year. Less problems and more happiness :)






Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza