//Ohh Najihah Riza
New life weyyyy

Sunday, 14 July 2013 @ 23:53 | 0 Comment

How your life now ?
Amacam uia ? Best ?
Best tak uia ?
Macam kehidupan kat asrama ?

And aku akan jawab okay jeeeeeeeeee.
Uia best gilaaaaaaaaaaaaaaaa hehe
Rasa bersyukur yg teramat sangat dapat masuk uia ni.
Mula mula tak expect lansung dapat uia sebab result pun tak seberapa kan.
So takde lah mengharap yg lebih lebih.
Tapi bila check upu ohh alhamdulillah. Thank you Allah :)

Uia ni beza sikit sebab time taaruf week kiteorang ada apt and ept.
Apt tu arabic test and ept pulak english test.
Kiteorang pun ada tilawah test jugak.
Act apt and apt ni nak menentukan berapa lama kita ambik asasi.
If apt and ept exempted so setahun je lah kita ambik asasi.
If apt or ept tak capai level yg dieorang nak so setahun setengah or dua tahun.
Dalam mind aku memang aku nak 2 tahun je so memang aku tak jawab sungguh sungguh pun apt dgn ept tu hihi
Budak budak architecture yg ambik dua tahun ni dia rilek sikit.
Haaaa macam aku sekarang ni lah sampai taktahu nak buat ape dah.
Tapi sem 3 nanti dah start busy dah dengan project project.
So bersedia lah nak jadi zombi yg tak tidur malam.

Haaaa roommate and classmate pulak sangat lah sporting.
Syukur gila dapat roommate and classmate yg kecoh dan kepoh.
Kalau buat group discussion pun takde lah krik krik sangat.
Masing masing menyumbangkan idea dan tenaga.
Yang paling best schedule tak pack bebbbbbbb.
Schedule class budak dua tahun ni tak sepack budak setahun.
Sehari class 2 kali je paling banyak pun 3 class.
So memang heaven gilaaa wa cakap lu.
Happy happy jugak jihaaa oii.
Mid-sem test 2 minggu lagi tauuuuu.
Study pun idok lagi ni errrrrr

Wish me luck korang.
Doakan kejayaanku dunia dan akhirat.
Rindu semua orang T.T

















Older Post | Newer Post
BIG BOSS


Najihah Riza | 20 years old

I'm already graduated from CFS IIUM


Diary Me Love Them


Instagram

Follow @najihahriza

Big Foot

Big Claps

Header By : Ezza Malik
Template by : Anem Hyun
Edited by : Najihah Riza